Verktyg

Det finns alltid små projekt att ägna sig åt på fritiden.
På Lågprislegenden hittar du ett stort sortiment med verktyg i välkända varumärken, till exempel el- och handverktyg. Dessutom kompletterar vi med beslag, skruv och spik i olika storlekar och varianter.

Glöm inte att besöka oss eftersom vi har flera olika erbjudanden på hela vårt utbud av diverse produkter i butiken. Det vill man ju inte gå miste om som kund.

Sågverktyg

Som en av världens största producenter av innovativa elverktyg specialiserar sig RYOBI® på att framställa prisvärda verktyg med proffsegenskaper.
Och alla våra sågverktyg levererar utmärkt prestanda, vare sig det gäller tunna eller grova träplankor, granit- eller marmorskivor. Eftersom de olika modellerna har inställningar för hastighet, skärdjup och vinkel så kan vi garantera effektiv sågning med hög precision.

Skruv & spik

Lågprislegenden erbjuder ett ordentligt sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin.  Några exempel är träskruv, gipsskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Bland produkterna finns även beslag från Bårebo och diverse spiksorter från Pintos.

Skruvdragare & borrmaskiner

Våra skruv-, slip- och borrmaskiner är populära och går snabbt åt. Dels beror det på ett lågt pris kombinerat med fantastisk kvalitet. Passar hemmasnickaren som handen i handsken. Har man inte en maskin i hemmet så kom ner till oss och skaffa en, välkomna!