Kläder

På Lågprislegenden finns mode för både damer, herrar och barn. Fyll på garderoben med underkläder och träningskläder och alltid till ett bra pris. Eftersom vi har de vanligaste basplaggen och även lite med trendiga inslag så kan alla kan hitta något som passar. Vi har tröjor, skjortor, linnen, byxor, jeans, trosor, boxershorts, sockor och mycket mer.

Nyhet i butik är att vi har börjat med trendiga kläder för kvinnor med personlig stil från märket VILA Clothes. VILA Clothes är sedan 1994 en del av danska modeföretaget Bestseller. VILA beskriver sig som ett kvinnligt märke med fokus på design och detaljer samt kvalité.  Kom in och prova!

Skor

Här finns skor i alla storlekar och varianter som passar de mindre barnen, tonåringarna och till och med samtliga vuxna. Med ett stort utbud av diverse märken & designer till superbra priser ger ju alla en möjlighet att handla hos oss. Sortimentet varierar beroende på årstid och period. Så under hösten & vår en satsar vi på regntåligt, under vintern kör vi varmt och vattentåligt, avslutande blir det sandaler, badskor och tofflor som vi tar fram under sommaren.

Barnkläder

Här finner du ett av Veddiges största utbud av barnkläder för barn i alla åldrar. I vårt sortiment finns allt från byxor och tröjor till pyjamasar och underkläder i härliga material och underbara designer. Vare sig det är sommar, vinter, vår eller höst så behöver ditt barn kläder som passar tillfället. Eftersom det varje år kommer fler och fler härliga barnkläder i nya modeller, färger och utformanden så jobbar vi hårt på att hänga med i alla trender. Här kan du fynda billiga barnkläder för pojkar och flickor i alla åldrar. 

Hos oss finner du inte bara snygga och sköna barnkläder som klarar av de lite större barnens vilda lekar och galna upptåg. Utan ni finner också barnkläder för alla lägen, så vare sig barnet är hemma, i skolan eller på kalas så finns mängder med tuffa alternativ.
Välkomna!