Ball of Fire

Samling runt en öppen eld är ett trevligt sätt att umgås och då kan man göra det på ett unikt sätt med Ball of fire, en stor härlig eldstad i snygg design med gnistskydd.
Tillverkad i lackerad plåt och klotet har en diameter på cirka Ø 77 cm, med emaljerad vedbehållare, gnistskydd mot större gnistor och skyddshuv. Locket är utrustad med handtag och är lätt att hantera för att fylla på med ved. Så passa på! 

Trädgård

Skapa en trädgård så som du vill att den skall vara. Och vi har hjälpmedel till att få till det lilla extra och kanske skapa en liten oas med trädgårdsmöbler, tält, paviljong att njuta i. Kanske köpa en hängstol med parasoll för att avnjuta en god bok. Utbudet varierar hela tiden efter årstiderna.

Vi har det mesta för bevattning, plantering och bekämpning till trädgården, ta bara en tur ner till oss så hjälper vi till!

Gräsklippare med mera

På vår trädgårdsavdelning så har vi ett brett utbud med maskiner inom gräs, buskar med mera. Vi har gräsklippare, trimmer häcksax och annat som kan vara nödvändigt till trädgårdsarbetet.

Grillar

Under en del av våren och hela sommaren har vi grillar och tillbehör framme. Landmann, Europas första grillvarumärke, en ledande europeisk tillverkare av kvalitativa gasol- och kolgrillar, barbecue smokers och grilltillbehör. Grillälskare och entusiaster över hela Halland med en passion för grillning kan nu komma in till oss och handla en Landmann till kanonpris.