Godis

Det finns mycket gott att handla på hyllorna inne på Lågprislegenden. Vad sägs om kakor till fikastunden, snacks till fredagsmyset och godis till helgen.

Med över 150 olika sorter av lösgodis till 5,90:- hg så har vi räddat många lördagar, festkvällar, filmkvällar, födelsekalas och högtider.

Snacks & Choklad

Olw, Estrella, Kexchoklad, Marabou är några av våra många varumärken på godis och snacks. Och det finns garanterat något för alla.

Det finns ju roliga slogans som "det enda sättet att stoppa dem - i munnen (Ahlgrens bilar)" eller varför inte "Tag det rätta - ta Cloetta". Ta en tripp ner till oss om det finns ett godissug, då har vi lösningen i vår butik, välkomna!

Dricka

I vårt varuhus har vi mycket för alla. Eftersom man lätt kan bli törstig efter snacks, kakor och godis så kan man ju alltid komplettera med dricka. Vi har de flesta typerna av dricka. Cocca Cola, Fanta, Loka, Ramlösa, alkoholfri Carlsberg och mer.

Vid våra kassor så finns mer urval och även olika varianter och smaker med festisar till barnen samt även kyld dricka, så tveka inte, kom in och köp! Välkomna!