Leksaker

Här hittar du många roliga leksaker för leksaker för barn i alla åldrar, till exempel bilar, böcker och filmer, pyssel och spel. Vi har det mesta som behövs för att måla som ritblock, pennor och penslar. Det finns också ett sortiment för utelekar som varierar efter säsong.

Vi har bland annat Lego, leksaken som aldrig går ur tiden och stimulerar kreativitet samt uppfinningsrikedom och går att bygga med i det oändliga. Dessutom är det också en av de leksaker som föräldrar brukar uppskatta att leka med.

Leksaksbilar och andra fordon är också en typ av leksak som passar alla åldrar. Vi har många olika typer av bilar och fordon i plast eller metall. Perfekt för både utomhus, inomhus eller på stranden och även i trädgården.

Dockor och figurer av diverse märken. Kom in och kika om du vill veta mer.

Att samlas kring ett sällskapsspel är något som kan inspirera hela familjen, plus att spel är väldigt lärorika och utvecklande för barn och även ibland vuxna. Man får lära sig att känna igen färg, form, bekanta sig med läsning och räkning samt tävla i ett avslappnat sammanhang. I vårt spelutbud hittar du spel för små, ungdom och vuxen.