Hem

Gör hemmet mysigt med textilier som gardiner, plädar och kuddar och piffa till badrummet med fina handdukar och badlakan.

Eftersom vi på Lågprislegenden har ett stort utbud inom heminredning som innehåller allt från småmöbler, krukor & vaser till ljusstakar & dekorationer. Både för den trendiga kunden & för den traditionella.

Hushåll

För hushåll finns allt från hushållsmaskiner till glas och porslin, plastburkar, husgeråd och redskap för matlagning.

Lågprislegenden har givetvis även engångsartiklar som papperstallrikar och plastmuggar samt förbrukningsvaror som fryspåsar och hushållspapper.

Mattor

Mattor för alla rum, tillfällen, tycke och smak! Välkomna in och leta upp din nya favorit! Vi gillar mattor, både ute och inne. Med tanke på att en matta inte bara tillför skönhet till rummet utan är även ljuddämpande och gör golvet skönt att gå på, så gör mattan även snabbt golvet ombonat och mysigt.

Inredning

Hos LPL finner du Inredning i hög kvalitet till bra pris  med ett stort sortiment av i varierad stil & design. Shoppa helt enkelt ny, fin & trendig inredning för hemmet till outletpris från massa olika märken. Kom till butiken och skaffa inspiration, vi fyller ständigt på med nya saker.

Ett par tips till inredaren:

  • Bra belysning. Det spelar ingen roll hur fint du bor, bra belysning förhöjer alla rum.
  • Våga vara personlig.
  • Ös på med textilier, mycket kuddar, plädar och en stor matta.
  • Försöka att skynda långsamt. Sätt dig ner, gör en plan och försök hålla dig till den.
  • Kom ihåg varför du inreder. Låt det ta tid och känn efter.
  • Våga lita på din egen känsla istället för att slaviskt följa trender.

Vilken tur att vi på Lågprislegenden kan erbjuda allt!