Om Lågprislegenden

Vi säljer med glädje och drivkraft att hålla kunderna nöjda. Kvalitet behöver inte kosta allt för mycket så vi arbetar ständigt med att hålla nere priserna. Alla skall helt enkelt kunna handla hos oss.
Med ett brett sortiment och personal som kan sina saker så kan vi med säkerhet erbjuda något som alla behöver och önskar. Från den enkla gåvan från födelsedagar, dop eller inflyttning till hjälpmedel för nästa byggprojekt, färg, verktyg och beslag. Eller varför inte ett snyggt klädesplagg till semestern.
Utbudet är ständigt i utveckling och vi ser oss som ett starkt familjärt varuhus med allt möjligt till hem, trädgård, verktyg, kläder och fritid.

Allt började med tankar på det gamla goda. Vi har varit med under hela resan sedan Verktygsboden, internetförsäljning med Göran Karlsson till Karlsson varuhus. Därför står vi nu med ett nygammalt koncept där vi återgår till vad vi kan Det har vi alltid trott på i vår trevliga nygamla lågprisbutik i Veddige.

Välkomna!

Från och med 1/8 2019 tillhör vi på Lågprislegenden inte längre Karlsson varuhus koncernen. Utan vi har nya ägare och kommer driva butiken i egen regi. Så vi kommer omgående att börja fylla på med varor av alla typer och mängder. Kom och titta, samt handla så att vi kan få en flygande start! Eftersom det kommer hända en hel del så borde ni följa oss på Facebook & Instagram. Där postar vi löpande nyheter och annat, så kan ni lätt hänga med.

Hjärtligt välkomna till Lågprislegenden önskar
Sandra & Susanne
med personal.